Ki hozta létre a QualityCare™ honlapot?

A dániai székhellyel rendelkező LEO Pharma nap mint nap olyan gyógyszerek és terápiák fejlesztésén dolgozik, amelyek segítségével az egészséges bőr világszerte mindenki számára elérhetővé válik.

A QualityCare™-t teljes mértékben a LEO Pharma fejlesztette ki. Az 1908-ban alapított dán LEO Pharma nap mint nap olyan gyógyszerek és terápiák fejlesztésén dolgozik, amelyek segítségével az egészséges bőr világszerte mindenki számára elérhetővé válik. A független, kutatás-orientált vállalat gyógyszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz több mint 100 ország betegei számára.

A bőrproblémákkal érintett betegekkel együttműködve dolgozunk. Tudjuk, hogy itt nem csak a betegségről van szó, hanem a mindennapi életükre gyakorolt hatásáról és a problémákkal való együttélésről is. Hiszünk abban, hogy az egészségügyi ellátás nem pusztán vizsgálatból, gyógyszerből és kezelésből áll.

Széleskörű, betegterheket vizsgáló kutatások eredményeként elmondhatjuk, hogy értjük a bőrproblémákkal való együttélés érzelmi és pszichológiai nehézségeit. Egészségügyi szaktudásunk és tudományos ismereteink alapján dolgoztuk ki az ingyenes, személyre szabott tájékoztatást adó QualityCare™ honlapot, amely a betegség minden szakaszában hiteles információkat és szakszerű támogatást nyújt. Kezdeményezésünk célja, hogy az érintettek saját kezükbe vegyék az életük irányítását és kezelni tudják az állapotukkal kapcsolatos problémáikat.

További tájékoztatásért látogasson el a www.leo-pharma.com honlapra.